oj oj vilken avslutning på en underbar dag!

Vilken dag det här har varit! Man kan inte unna sig något bättre!!! Jag njuter! :-)
Vaknade dock tidigt i morse av att lille Oskar inte ville sova längre utan han ville över till mammas säng och busa runt... Vilket är ok, för då kan man slappa lite brevid :-).
Sen ringde mamma/mormor och sa att hon kommer upp och stannar tills i morgon... jiiiipiiii kul!!! Det va så länge sedan hon va här känns det som. :-)
När mamma kom upp så tog vi en lång promenad i vår solen!!! Det var verklogen VÅR idag! Hur skönt som helst!
När vi kom tillbaka från promenaden så hackade jag lite is på vår uppfart för att få bort en vatten samling! Det gick väl så där... fattar inte varför is skall vara så hårt ;-P.
När jag tröttnat på det efter ett par tim så gick vi in och då fixk jag slappa lite och mamma/ mormor lekte med Oskar... Gissa om han hade kul! Massa uppmärksamhet bara på honom! Han älskar att stå i centrum! Fattar inte alls va han fått det ifrån :-D! hihihi
Sen kom min älskade man hem... ååå va jag längtat efter honom idag! ♥ Älskar dig!!!
Kom på att i dag är det ridning :-).. så glad jag blev! Kul, det va så länge sedan.. missade förra veckan.. pga min uppsägning!
Men jag skuttade glatt i mina ridkläder och körde ner till stallet... Kul att träffa alla ryttarna och hästarna. det är en skön stämning i stallet!
Jag fick Willmer som är en av stallets mysigaste hästar! det slår aldrig fel att man blir försenad när man har honom... Man vill bara stå och krama och klappa honom!
Han är dock väldigt känslig med hjälporna... Och jag har väl inte varit så bra och tydlig med dem innan... så jag blev rätt nervös när jag såg att jag fått honom.
Men idag funkade allt kalas bra! Så himla kul när allt bara flyter! Ställningen av honom i volterna och galoppen ja allt vi gjorde i dag... Funkar dock inta att sitta ner i traven på den hästen... man skakar sönder hahaha
Sjukt nöjd med ritten idag!
När jag kommer hem sov mitt lilla hjärta och mitt stora hjärta hade värmt bastun åt mig.... Så skönt att äntligen få ta sig dan bastun man längtat efter.. sen vissa bangade!!!!!! :-)
Så fick mig en skön bastu med hår inpackning och efter bastum en chocklad skrubb :-), så nu är man ren vill jag lova...
Skall ta och hoppa i säng nu!!!! Är så nöjd med livet! Helt sjukt, hoppas resten av veckan fortsätter så här.. :-)
Kraaaam på er och sov så gott!

Kommentarer
Postat av: EN MASJÄVEL

härlig header du har! :D ser sjukt skänt ut på bilderna :D Ge mig sommar!

2010-03-03 @ 23:19:55
URL: http://mandyego.blogg.se/
Postat av: Lena B

Tack för ett par sköna dagar. Jag laddar liksom batterierna när jag är med er & speciellt Oskar ger mig mycket kraft. Nu kan jag "suga" på den karamellen ett par dagar. Om allt funkar kommer ni ju en stund på söndag. Jag väntar redan. Kram.

2010-03-04 @ 16:22:18
Postat av: Charlotte

Hej Gumman!

Tack för röstningen.. = )

Gud vad kul vi skall ha hihihih

Paaaarrrrttttyyyyyyy = )

Kraaammm

2010-03-04 @ 23:23:01
URL: http://tegenmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0